Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

YUNANİSTAN’ DA PROFESYONEL REHBER

Özgeçmişimde de okuyacağınız gibi Yunanistan’da ve Türkiye’de kokartlı profesyonel rehber olarak çalışmaktayım. İstanbul doğumlu olup aynı zamanda arkeoloji mezunuyum. Her iki ülkeyi bir uçtan diğerine gezmiş olmak ve bu coğrafyada var olmuş medniyetleri incelemek herkese nasib olmaz. Bu özellikler bana iletişim kurmakta zorlanmadan, sizin rahat edeceğiniz şekilde hareket aderek, Türk eserlerine ağırlık verip, ancak bunları kıyaslayarak anlatabilme imkanını tanıyor. 

Turizm halkların kaynaşmasında en önemli ve aynı zamanda en keyifli faaliyettir. Unutmayalım ki bugüne kadar Yunanlıların neredeyse % 70’ i İstanbul’ u 2-3 defa ziyaret etti. Halen Türkiye Yunanistan için başlıca destinasyonlardan bir tanesi. Buyurun sizler de komşunuzu ziyaret edin, geçmişte bir gezinti yapıp, geleceğin yollarını açmış olun. Bu hareketliliğin Avrupa’ da Türkiye’ ye karşı uygulanan vizenin kaldırılmasında çok önemli bir etken olacağından hiç şüpheniz olmasın.

Komşunuz Yunanistan’ ı ziyaret etmeye karar verdiğiniz takdirde, birlikte ülkeyi gezmekten ve böyle bir deneyimi paylaşmaktan memnuniyet ve gurur duyacağım. Aynı zamanda birlikte iki ülkeyi de kapsayan turlar düzenleme olanağına sahibiz. 

Bana   http://www.volta-tr.gr    internet adresinde,

iletişimde sunduğum bilgilerden ulaşabilir, ayrıca sitemde yayınladığım metinlerden Yunanistan hakkında bilgi edinebilirsiniz.  Telefonunuzu bekliyor, sizleri ağırlamaktan gurur duyacağımı belirtiyorum.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου